Partners

ACF Bentveld heeft met vele gerenommeerde bedrijven een partnership. Deze lichten wij graag uit.

HP Preferred partner
HP Preferred partners zijn de meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers binnen de branche. Partners zijn geautoriseerd om advies te geven en oplossingen aan te bieden die het werken gemakkelijker maken. Volgens HP hebben preferred partners het beste voor met uw onderneming en leveren u een optimale oplossing. Om preferred partner van HP te worden hebben we bij ACF Bentveld de juiste kennis op moeten doen om u zo goed mogelijk te bedienen. Hiervoor hebben we bij HP een speciale toets moeten afleggen. Deze toets hebben we met een positief resultaat voltooid.

ESET Gold partner
Door het hebben van de juiste kennis in huis en het succesvol afleggen van het ESET examen, heeft ACF Bentveld verschillende ESET professionals in huis. Door het behalen van voldoende gecertificeerd personeel en de bijbehorende voordelen, mogen wij ons ESET Gold partner noemen.

Microsoft Silver partner - for small & mid market solutions
Op basis van verschillende competenties gekoppeld met klantreferenties mogen wij ons Microsoft Silver partner noemen. Dit houdt in dat wij voldoen aan een bepaald kennisniveau waarmee we de juiste oplossing kunnen aanbieden voor een specifiek probleem. ACF Bentveld is Silver partner voor de 'small & mid market solutions' ofwel het MKB.

The feedback company partner
Feedback en reviews zijn tegenwoordig steeds belangrijker voor bedrijven. Door de komst van vele platformen als fora, vergelijkingssites, blogs en social media, kunnen consumenten steeds vaker hun mening geven. Mond-tot-mond of online mouse-to-mouse reclame heeft steeds meer invloed.

ACF Bentveld is van mening dat klantfeedback werkt en wanneer je dit goed faciliteert, ontwikkel je een betrouwbaar online klantfeedback systeem.Microsoft silver partner
ESET gold partner
HP preferred partner
The Feedback Company partner

ACF Bentveld

Wij zijn ACF Bentveld. Ooit (1990) begonnen als automatiseringsbedrijf met computers, nu gegroeid om de ondernemers volledig tot dienst te zijn. Met één doel namelijk het werken makkelijker maken voor de ondernemer.

Dit doen we door het bieden van ICT oplossingen, het bouwen van mooie en functionele websites & applicaties en het inrichten en bevoorraden van kantoren.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel met 0527 - 85 85 85. Langskomen vinden we ook gezellig aan de Ecu 2, Emmeloord.

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company