Preventief onderhoud van computers

Wij adviseren zeker eens per jaar de computer goed na te kijken.

Een computer of laptop wordt bijna elke dag gebruikt, na verloop van tijd wordt alles traag... 
Regelmatig een pc of laptop opschonen zorgt ervoor dat alles lekker vlot en soepel blijft lopen, ook controle op virus en malware zorgt ervoor dat je veilig en betrouwbaar het internet kan blijven gebruiken.

Voor een vaste prijs is de pc of laptop weer veilig en schoon.

  • Pc of laptop wordt op afstand opgeschoond, langskomen niet nodig;
  • Virussen en malware verwijderen;
  • Ongebruikte en overbodige bestanden en programmas verwijderen;
  • Updaten van software

ACF Bentveld

Wij zijn ACF Bentveld. Ooit (1990) begonnen als automatiseringsbedrijf met computers, nu gegroeid om de ondernemers volledig tot dienst te zijn. Met één doel namelijk het werken makkelijker maken voor de ondernemer.

Dit doen we door het bieden van ICT oplossingen, het bouwen van mooie en functionele websites & applicaties en het inrichten en bevoorraden van kantoren.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel met 0527 - 85 85 85. Langskomen vinden we ook gezellig aan de Ecu 2, Emmeloord.

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company