SEO consultant

Een SEO consultant van ACF Bentveld gaat voor maximaal resultaat! Om hoger te komen in zoekmachines als Google, spelen vele factoren een belangrijke rol. Onze SEO consultants hebben hier veel kennis van genomen en weten hoe je op bepaalde strategieën nog goed kan scoren. 

Wat is SEO nou precies?

SEO ofwel Search Engine Optimalisation, vindbaarheid optimalisatie of zoekmachine optimalisatie is een vak appart die momenteel snel groeit. De eerste plek in Google is goud waard, dat beseffen onze SEO consultants maar al te goed. Naast Google bestaan nog andere zoekmachines als Bing en Yahoo. Maar deze zoekmachines hebben een veel kleiner aandeel dan de grote Google reus. Onze specialisten richten zich vooral op Google, aangezien die verreweg het grootste is en vooruitloopt op de rest, maar mocht je op specifieke woorden beter willen worden gevonden in bijvoorbeeld Bing, is dit ook mogelijk. 

Een SEO consultant heeft veel verstand van hoe zoekmachines werken. Een goede meta-tag invullen is tegenwoordig allang niet meer voldoende. Zo moet de pagina volledig geoptimaliseerd zijn voor zowel de lezer als voor zoekmachines. Maar belangrijker, zijn de zoekwoorden wel relevant en is er wel voldoende zoekvolume? Immers, wat heb je aan een zoekwoord wanneer niemand hierna zoekt?

Een SEO expert gaat vooral na wat de vraag is van de klant en zorgt ervoor dat de website hier op een goede manier antwoord op kan geven.

Hoe krijg je nou een goede website?

Een goede website is meer dan alleen een mooie tekst. Naast onze SEO specialisten heeft ACF Bentveld ook ook ontwikkelaars in dienst, die vanuit de technische kant een goede website schrijven. Ben je al bekend met onze websites? Deze websites hebben standaard al een streepje voor in zoekmachines aangezien ze op een goede manier zijn gebouwd. 

Daarnaast is het van belang dat de webpagina goede informatie bevat. Is de inhoud goed leesbaar, is de content verrijkt, en is de tekst vindbaar op goede zoekwoorden? Dan kom je al in de buurt van een wat hogere notering. 
Een andere factor die van belang is, is dat andere (kwalitatief goede) websites verwijzen naar jouw site. Dit kan bijvoorbeeld middels een aanbeveling of dat er veel over je wordt gepraat. Hierbij geldt, je kunt beter 1 kwalitatief goede link hebben, dan 100 slechte links. 

Waarom een SEO consultant van ACF Bentveld?

Onze consultants kunnen soms door een aantal eenvoudige aanpassingen (of door een aantal ingrijpende aanpassingen) al de website hoger in zoekmachines krijgen. Het voordeel is dat deze kliks in bijvoorbeeld Google, gratis zijn. Kliks in Adword kunnen namelijk vaak veel geld kosten. 
Daarnaast zijn er veel opvattingen over dit vakgebied. Onze specialisten beseffen maar al te goed dat iedere website niet dezelfde site is en hierdoor een andere aanpak vergt. De kunst is om de juiste mensen te vinden die voor jouw product of dienst relevant zijn. We gaan graag de uitdaging aan en leggen in een vrijblijvend gesprek graag uit wat de mogelijkheden zijn. 

Meer informatie over jouw specifieke vraag of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op of bel onze specialisten op 0527-858585.Stijging in aanta websitebezoeken
Google analytics posities voor zoekmachine optimalisatie
SEO-posities-door-onze-expert
Een SEO consultant van ACF

Google vindbaarheid verhogen

Wie kijkt er nou nog op de pagina 2 van Google? Daarom is het van belang om op de eerste pagina van Google te staan. Hier weten potentiële bezoekers je te vinden. 
Benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan snel verder.

Vindbaarheid optimalisatie

Vindbaarheid optimalisatie, een must voor iedere website!

Wie kijkt er tegenwoordig nog op pagina twee van de Google zoekmachine? Waarschijnlijk zal je zelf niet eens meer weten wanneer je dit voor het laatste hebt gedaan...

Facebook marketing

Wees sociaal met doelgerichte en effectieve advertenties op Facebook.

‘Facebook marketing? Maar dat is toch niet nieuw’, horen wij je denken.
Een like is misschien makkelijk te scoren op Facebook, maar wat is een like waard? Je wilt écht resultaat zien. (Bijna) alles is mogelijk met Facebook marketing.

Geert Jan weet hier meer over

Geert JanGeert Jan
Facebook en SEO specialist

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company