Systeembeheer

Een efficiënt functionerend ICT-netwerk is cruciaal voor elk bedrijf of organisatie. We worden steeds meer afhankelijk van systemen en kunnen ons een uitval niet veroorloven. ACF Bentveld heeft al meer dan 20 jaar ervaring met systeembeheer en kan voor elk bedrijf of organisatie een passende oplossing bieden.

Van kleine kantoren tot grote callcenters, wij richten jouw zakelijke omgeving in en onderhouden (preventief) servers, netwerken en computers.

Wij bieden bedrijven ondersteuning met hun computernetwerk, lossen storingen op en voeren preventief onderhoud uit. Snel en (indien nodig) op locatie. 

  • Inrichten en onderhoud servers
  • Plaatsen en onderhoud werkplekken
  • Aanleg en onderhoud netwerken

Je systeembeheer uitbesteden door ACF Bentveld?

Door het compleet uitbesteden heb je geen zorgen meer omtrent je gehele automatisering. Naast zorg bieden we ook onderhoud, configuratie en installatie. Hierdoor heb je één vast ICT partner. Hierdoor houd je focus op de core-business zonder alle technische rompslomp van servers, internet of bijvoorbeeld back-up. 
Door een slimme digitale infrastructuur kunnen we op afstand bepaalde werkzaamheden uitvoeren voor een vlotter verloop van de werkzaamheden.
Onze ICT experts zijn allemaal geschoold en gecertificeerd. Hierdoor blijven systemen constant draaien en ten aller tijde beschikbaar.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Inrichting werkplekken

U zorgt voor de locatie, dan doen wij de rest.

Wij zorgen ervoor dat het personeel probleemloos kan werken. Of het nu gaat om 1 werkplek of 50 of meer, voor elke situatie hebben wij een passende werkbare oplossing.

Reparatie en onderhoud

Bij hulp op afstand kunnen wij de PC overnemen en kleine storingen makkelijk en snel verhelpen.

ACF Automatisering heeft een eigen technische dienst waar reparatie- en installatiewerkzaamheden aan computers, laptops en servers uitgevoerd kunnen worden.

Prefentief onderhoud

Wij adviseren zeker eens per jaar de computer goed na te kijken.

Een computer of laptop wordt bijna elke dag gebruikt, na verloop van tijd wordt alles traag... 
Regelmatig een pc of laptop opschonen zorgt ervoor dat alles lekker vlot en soepel blijft lopen... 

Anko weet hier meer over

AnkoAnko
Directeur / verkoop / inkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company