Webs&Apps is vanaf nu NUGTR

Per 1 januari 2019 gaat ACF Bentveld Webs & Apps verder onder de naam NUGTR. Hier vallen de bedrijven ACF Bentveld Automatisering en ACF Bentveld OfficeXpert dus niet onder. Zij behouden gewoon hun huidige naam.

De naamsverandering en een vernieuwde uitstraling moet voor meer duidelijkheid naar onze klanten en overige relaties zorgen. De naam NUGTR komt niet zomaar uit de lucht vallen. Nuchterheid is wat past bij ondernemend Noordoostpolder. We stropen hier graag de mouwen op en voeren ons werk met passie uit! We willen met ons brede dienstenpakket bedrijven en organisaties nóg beter bedienen op het gebied van online- en reclamediensten.

NUGTR is een samensmelting van techneuten en creatievelingen die zich dagelijks verdiepen in oplossingen op het gebied van reclame. We brengen merken en markten in beweging met als doel om nóg meer rendement uit je reclamebudget te behalen.

Voor u zal er naast de verandering van naam en de aanpassingen van de bedrijfsgegevens nagenoeg niets veranderen.  

Ga naar NUGTR

ACF Bentveld

Wij zijn ACF Bentveld. Ooit (1990) begonnen als automatiseringsbedrijf met computers, nu gegroeid om de ondernemers volledig tot dienst te zijn. Met één doel namelijk het werken makkelijker maken voor de ondernemer.

Dit doen we door het bieden van ICT oplossingen, het bouwen van mooie en functionele websites & applicaties en het inrichten en bevoorraden van kantoren.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel met 0527 - 85 85 85. Langskomen vinden we ook gezellig aan de Ecu 2, Emmeloord.

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company