VoIP / IP telefonie | Bespaar eenvoudig

Wat is VoIP bellen?

VoIP betekent Voice Over IP, dus, spraak over het internet. In de volksmond wordt VoIP ook wel internettelefonie, bellen via internet of internetbellen genoemd.
Bellen via VoIP is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld 25% goedkoper, maar soms kun je met VoIP tot wel 70% besparen op je telefoonkosten.
Voor VoIP heb je geen aparte telefoonbekabeling nodig. Zoals dat bij ISDN en analoge telefonie wel nodig is. Dat geeft een enorme besparing in het aanleggen en onderhouden van telefoonaansluitingen. Computers, printers, telefoontoestellen, alles werkt via het computernetwerk.

Vraag nu meer informatie aan

Andere voordelen

De meeste ondernemers kiezen tegenwoordig vooral voor VoIP vanwege de vele mogelijkheden die een VoIP centrale biedt. Zo krijg je bij een online telefooncentrale direct twee telefoonnummers en twee Voicemailboxen. Bij meerdere toestellen in een bedrijf bel je onderling uiteraard gratis en kunnen binnenkomende gesprekken eenvoudig worden doorgeschakeld.
 
Deze standaard functionaliteit kan eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld:

  • Een keuze menu
  • Een fax naar e-mail oplossing waarbij gestuurde faxen overzichtelijk in jouw mailbox terecht komen
  • Een nachtschakeling
  • Een vast-mobiel oplossing waarbij jouw mobiele toestel kunt integreren in jouw telefooncentrale

Voip toestellen

Om te bellen met VoIP gebruiken we speciale VoIP toestellen of computers. Dat kunnen computers zijn die we ook gebruiken voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld een notebook die je overal mee naar toeneemt, met een microfoon en een luidspreker of een headset om te kunnen bellen. Er zijn ook telefoontoestellen die geschikt zijn om te bellen via het computernetwerk.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Tarieven

Als erkend aanbieder van VoIP, zijn we verplicht om onze tarieven openbaar te stellen. Maar daarnaast willen we ook zo transparant mogelijk zijn. We hebben immers niets te verbergen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een korte versie gemaakt waarbij de meest voorkomende tarieven in staan. Bel je regelmatig naar de andere kant van de wereld? Dan biedt de uitgebreide versie uitkomst.

Download hier onze gesprekstarieven (beknopt)

Download hier onze gesprekstarieven (uitgebreide versie)

Meer weten over VoIP?

Onze VoIP specialisten gaan graag het gesprek met jou aan om tot een oplossing te komen die echt bij jou en jouw bedrijf past. Volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en eisen.

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij onze specialist Alwin, en ontdek hoeveel je kunt besparen!Voip telefonie van ACF Bentveld
Yealink internettelefonie

Online werkplek

Wij onderhouden preventief je online werkplek, je hebt er geen omkijken meer naar.

Met een online werkplek kun je altijd en overal werken. Op de zaak, thuis of onderweg. Je hebt altijd toegang en een veilige verbinding. Onze server neemt de rol van jouw netwerk over. Dit voor een vast maandelijks bedrag.

 

 

Online laptop/tablet

Yes Online laptop/tablet is een data-abonnement speciaal voor de laptop of tablet. Dit wordt het verlengstuk van je huidige voice-abonnement, dus je krijgt een aparte simkaart. Vanaf € 19,95 per maand maak je al gebruik van dit abonnement.

Onbeperkt bellen en SMS’en in Nederland

Zeker weten dat je met mobiel nooit buiten je bundel belt? Dat kun je met Yess Business Unlimited tegen een overzichtelijk vast maandbedrag (vanaf € 33,50 p. mnd). Dit abonnement is inclusief een databundel van 3 GB, 7,5 GB of 15 GB. Je maakt gebruik van het razendsnelle 4G-netwerk van KPN.

Alwin weet hier meer over

AlwinAlwin
Systeembeheerder & VoIP specialist

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company