Webapplicatie laten maken

Bij ACF Bentveld kan je een webapplicatie laten maken voor het beheren van je bedrijfsprocessen. Hierbij is bij ons maatwerk het toverwoord. Nagenoeg alles is hierbij mogelijk. 

We hebben in het verleden al webapplicaties gemaakt voor onder andere Groothuisbouw uit Emmeloord en Mateboer uit Kampen.

Onze werkwijze

  • We hebben eerst een vrijblijvend gesprek om de wensen en behoefte ten achterhalen
  • Vervolgens komen we met een voorstel
  • Naderhand komen we met een schets
  • Na akkoord gaan we de ontwerpfase in. Afhankelijk van de benodigde tijd, krijg je eerst een indicatie. Wanneer de geplande werkzaamheden korter of langer zullen zijn, krijg je uiteraard bericht. 
  • Na de ontwerpfase gaan we de webapplicatie uitgebreid testen. Eventuele 'bugs' worden verholpen
  • Oplevering. Na de ontwerpfase is de daadwerkelijke oplevering. De webapplicatie kan in gebruik worden genomen.

Alle commerciële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen worden eerst in kaart gebracht en vervolgens ondersteund waar nodig. Tegenwoordig gaat het ontwikkelen van een applicatie een stuk sneller dan vroeger. Dit heeft als voordeel dat de kosten worden gedrukt voor het ontwikkelen van een applicatie waardoor de totale kosten ook lager zullen liggen. Nogmaals, de mogelijkheden zijn hierin eindeloos!

Naast webapplicaties maakt ACF Bentveld ook apps. Ook deze mogelijkheden zijn eindeloos.

Webapplicatie laten maken bij ACF Bentveld?

Benieuwd naar wat de mogelijkheiden allemaal zijn voor het laten maken van een webapplicatie? Informeer naar de vele en uitgebreide mogelijkheden. We gaan graag de uitdaging aan voor een optimaal resultaat.

- Een vrijblijvend sparringsgesprek mag natuurlijk ook altijd - 

Vraag vrijblijvend een gesprek aan om een webapplicatie te laten makenMobiele websiteapp voor een bedrijf in Flevoland
Webapplicatie schets
Een app laten maken in de NOP
Webapplicatie laten maken bij ACF

Websites

 

Daarbij adviseert ACF Bentveld adviseert je graag op het gebied van websites en zelfs met je online doelstelling. Met een ontwerp dat past bij wat je wil uitstralen gaan we aan de slag. Dit met een responsive design zodat je telefoon ook gewoon op mobiel werkt!

Een mobiele website of app

Meer en meer bezoekers vinden jouw website via mobiel. Maar is je mobiele website wel goed geconfigureerd, heeft deze een snelle laadtijd en is deze gebruiksvriendelijk? Anders zal men jouw website alsnog overslaan...
Is een (bedrijfs)app misschien een beter alternatief? 
Bekijk de voors- en tegens of we leggen de verschillende voordelen graag aan je uit.

Google vindbaarheid verhogen

Wie kijkt er nou nog op de pagina 2 van Google? Daarom is het van belang om op de eerste pagina van Google te staan. Hier weten potentiële bezoekers je te vinden. 
Benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan snel verder.

Cees weet hier meer over

CeesCees
Directeur / verkoop / planning

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company