Weboplossingen

Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Online heb je maar kort de tijd om een goede eerste indruk te geven. Dus een website moet niet alleen mooi maar bovenal functioneel zijn. Jouw online doelstellingen vormen de basis voor het ontwerp.

Een webapplicatie kan helpen je bedrijfsprocessen te automatiseren. Maatwerk is hierbij het toverwoord. Maak je bedrijfsprocessen inzichtelijk, efficiënt en snel. Dit bespaart je veel geld en tijd.
  • Websites
  • Intranet oplossing
  • Web hosting
  • Applicaties
  • Domeinregistratie
  • Website beheerprogramma’s
Meer informatie voor jouw specifieke situatie? Neem contact met ons op.
Websites
Je online doelstellingen vormen de basis voor het ontwerp. Wij zijn benieuwd naar je plannen. Daarbij adviseert ACF Bentveld je graag. Na het inventariseren van de doelstellingen gaan we schetsen. Met een ontwerp dat past bij wat je wil uitstralen gaan we aan de slag. Wij passen responsive design toe zodat je website op een telefoon, tablet en computer goed werkbaar blijft. Als eindresultaat heb je een vindbare website, die mooi en functioneel is.
Service Responsive design voor goede mobiele weergave
Webapplicaties
Een webapplicatie kan helpen je bedrijfsprocessen te automatiseren. Maatwerk is hierbij het toverwoord. De administratieve, commerciële of logistieke bedrijfsprocessen worden ondersteund en in kaart gebracht.

Een applicatie ontwikkelen gaat steeds makkelijker en sneller. Dat heeft als voordeel dat de kosten voor het ontwikkelen van een app omlaag zijn gegaan.
Service Met een webapplicatie bespaart u veel geld en tijd
Website beheerprogramma
Na het opleveren van je website wil jezelf in staat zijn de website te beheren. Een website beheerprogramma (CMS systeem) moet eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat je zonder technische knowhow gemakkelijk je eigen website kan beheren.
Service Eenvoudig je eigen website beheren
Intranet
Door het gebruik van intranet ziet iedereen in je organisatie wat er gaande is en verbeter je de interne communicatie. Intranet kan afgestemd worden op je werkzaamheden. Samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Service Verbeter de interne communicatie binnen je bedrijf

Copyright © 2017 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Sitestructuur