Website zelf beheren

"Kan ik ook mijn website zelf onderhouden?"

Dit is een veel gehoorde vraag bij een eerste gesprek. En ja hoor, dat kan!

CMS - Content management Systeem

ACF Bentveld uit Emmeloord heeft een eingen Content Management Systeem ontwikkeld. Dit CMS is voorzien van de nieuwste tools om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen gedoe met ingewikkelde codes of programmeertaal, gewoon eenvoudig in gebruik. Zo onderhoud je zelf gemakkelijk je eigen website.
Ons eigen CMS is vergelijkbaar met andere systemen als Wordpress. Echter biedt het ook een groot aantal voordelen waar onder:

  • Betere beveiliging
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Minder uitgebreid maar wel met behoud van alle functies

Deze 'open-source' systemen hebben allen echter één groot nadeel. Deze systemen moeten alle elementen kunnen aanpassen. Op deze manier wordt het voor een normale gebruiker al vrij ingewikkeld om de site te onderhouden.

Door te kiezen voor een CMS, een oplossing op maat, blijft de beheeromgeving inzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Zaken die niet vanuit het CMS te beheren zijn voor klantgerichte oplossingen, zijn door ACF Bentveld alsnog gemakkelijk te realiseren.

Koppeling met interne bedrijfssytemen

Met het maken van technische koppelingen, heeft ACF Bentveld veel ervaring. Zo is er bijvoorbeeld een koppeling mogelijk tussen het boekhoudprogramma of een registratiesysteem en de website. Een website bouwer kan je hier alles over vertellen.

Dit heeft als voordeel dat

  • Je niet op meerdere plaatsen zaken aan hoeft te passen
  • Geselecteerde bedrijfsdata kan bijvoorbeeld automatisch op de website worden getoond
  • Medewerkers kunnen vanuit één centraal punt inloggen op meerdere systemen
  • Automatische updates kunnen worden doorgevoerd
  • Er zijn minder handelingen nodig voor bijvoorbeeld voorraadbeheer of betalingsverkeer dit kan namelijk automatisch

Eern site laten maken en zelf beheren? ACF Bentveld heeft al zo'n 400 websites gerealiseerd voor klanten uit de Noordoostpolder maar ook ver daar buiten. Mocht je meer informatie willen of samen met ons willen brainstormen, neem dan hieronder contact met Cees op. Cees helpt je graag verder.Website zelf beheren met ons cms
Gebruik ons eenvoudige CMS
Beheeromgeving van cms

Website laten bouwen - de mogelijkheden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor een website. Zo kun je de website koppelen met diverse systemen waardoor een groot deel van het werk kan worden geautomatiseerd. Vraag ACF Bentveld uit de NOP naar de mogelijkheden.

Een mobiele website of app

Meer en meer bezoekers vinden jouw website via mobiel. Maar is je mobiele website wel goed geconfigureerd, heeft deze een snelle laadtijd en is deze gebruiksvriendelijk? Anders zal men jouw website alsnog overslaan...
Is een (bedrijfs)app misschien een beter alternatief? 
Bekijk de voors- en tegens of we leggen de verschillende voordelen graag aan je uit.

Website bouwen? ACF Bentveld helpt je!

Een website is niet meer weg te denken voor de ondernemer, ZZP'er, vereniging, coöperatie of evenement. Leveranciers, klanten, maar ook (potentiële) medewerkers, iedereen neemt even een kijkje op je website. Zo krijgen ze gelijk al een indruk van je onderneming.
ACF Bentveld uit de NOP denkt graag met je mee.

Cees weet hier meer over

CeesCees
Directeur / verkoop / planning

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company