Wifi point - access point

Een wifi point, ook wel access point genoemd, is een centraal punt in het bedrijf voor het faciliteren van draadloos internet. Dit draadloze netwerk, kan op meerdere manieren tot stand komen. Bij ACF Bentveld werken we voornamelijk met UBIQUITI. Het voordeel van het access point / wifi point UBIQUITI is dat je binnen één netwerk meerdere netwerken kan hebben. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsnetwerk zijn maar ook een gastennetwerk
Een access point / wifi point van UBIQUITI kan een bereik hebben tot maar liefst 180 meter. Het voordeel hiervan is dat je vaak minder access points (uitbreiding) nodig hebt ten opzichte van andere systemen. Mocht je bedrijfslocatie een groter oppervlak hebben dan 180 meter, dan kun je de UBIQUITI's ook aan elkaar 'koppelen' zonder signaalverlies. 

Andere voordelen van de productlijn van UBIQUITI zijn:

  • Een access point / wifi point voor zowel indoor als outdoor. Het voordeel is dat bepaalde access points ook tegen water kunnen.
  • Inclusief roaming -> Je kunt gemakkelijk switchen tussen bepaalde netwerken zonder dat de verbinding wegvalt. Daarnaast maak je automatisch verbinding met het sterkste signaal.
  • Met de productlijn van UBIQUITI creër je één draadloos netwerk zonder conflicten in signaal.
  • Het internet is tot 3x sneller dan een standaard netwerk
  • Managing vanuit de cloud, wanneer support gewenst is, kan dit gemakkelijk op afstand vanuit de cloud worden geregeld. Dit bespaart een hoop tijd en dus geld.
  • Beheer kan gemakkelijk vanaf de eigen pc, laptop of zelfs tablet. Je hebt hierdoor geen apparte controller nodig. Dit werkt snel en gemakkelijk.
  • Het systeem is schaalbaar en naderhand gemakkelijk uit te breiden.

Access point / WIFI point van ACF Bentveld

" Ook je WIFI is bij ACF Bentveld compleet geregeld " 

Benieuwd naar wat de mogelijkheiden allemaal zijn en wat in jullie kantoor situatie de beste oplossing is? Informeer naar de vele en uitgebreide mogelijkheden. We gaan graag de uitdaging aan om voor jou snel internet te verzorgen.

Sneller internet middels een acces of wifi point?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.


Wifi point

Back-up voorzieningen

Bij brand- en waterschade geen dataverlies!

Het belang van een goede back-up oplossing voor bedrijven en zelfstandigen wordt onderschat. Uitval van hardware en het daarmee verloren gaan van data kan grote gevolgen hebben voor de organisatie. ACF Bentveld heeft verschillende back-up voorzieningen zodat dataverlies verleden tijd is!

 

 

Online werkplek

Wij onderhouden preventief je online werkplek, je hebt er geen omkijken meer naar.

Met een online werkplek kun je altijd en overal werken. Op de zaak, thuis of onderweg. Je hebt altijd toegang en een veilige verbinding. Onze server neemt de rol van jouw netwerk over. Dit voor een vast maandelijks bedrag.

 

 

Office 365

ACF Bentveld biedt Office 365 aan dat het online werken nóg makkelijker maakt. Voor de vertrouwde programma’s zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint zijn applicaties gemaakt. Zo sluit het online werken naadloos aan met de programma’s die je al kent. Vooral voor MKB'ers is dit interessant!

ACF Bentveld

Wij zijn ACF Bentveld. Ooit (1990) begonnen als automatiseringsbedrijf met computers, nu gegroeid om de ondernemers volledig tot dienst te zijn. Met één doel namelijk het werken makkelijker maken voor de ondernemer.

Dit doen we door het bieden van ICT oplossingen, het bouwen van mooie en functionele websites & applicaties en het inrichten en bevoorraden van kantoren.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel met 0527 - 85 85 85. Langskomen vinden we ook gezellig aan de Ecu 2, Emmeloord.

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company